Wie zijn wij?

Leen en Wim

Leen en Wim

Zaakvoerders

Twee jonge zestigers, die je best kan omschrijven als twee enthousiastelingen met diverse achtergronden.  Samen hebben we 6 kinderen grootgebracht en ondertussen zijn er ook de eerste kleinkinderen. Beiden hebben we vele jaren ervaring opgebouwd in verschillende management functies in een internationale multinational. Tevens hebben we al jaren een enorme passie voor Italië en hebben daar een plek waar we ons geweldig goed voelen, want ‘Place matters! You matter!’ Daarom hebben we onze onderneming ‘Our Place’ genoemd. Our Place BV is het resultaat van onze ervaring en passies, waar we het aangename aan het nuttige willen koppelen. Daarom stellen we onze diensten en onze locatie in Italië ter beschikking voor opleidingen en retreats.

Leen

Leen

Zaakvoerder

 Mijn ervaring in het leiden van diverse teams in de meest verscheidene afdelingen (o.a. boekhouding, IT, productie en R&D) stelt me in staat om een genuanceerde visie te hebben op het individueel en team-gericht welzijn.

Nu wil ik die passie en kennis ten dienste stellen van anderen en dat op een voor iedereen verstaanbare manier met veel praktische tips. Buiten mijn praktische ervaring, ben ik tevens:

– Sportleerkracht van opleiding

– Gecertifieerd in Human Energy management door het Johnson & Johnson Human Performance Institute in Orlando in USA.

– Gecertifieerd als Lifestyle medicine coach door ELMO (European Lifestyle Medicine Organisation)

– Geaccrediteerd als PersonalColor trainer door PersonalColor te Woerden in Nederland.

– LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/leen-claessens-0bb7302

 

Wim

Wim

Zaakvoerder

Van opleiding ben ik een  IT ingenieur. Mijn werkervaring zit vnl. in het leiden van kleine en grotere IT teams in een internationale context.

Het vele professionele reizen en een zoon in Australië hebben ervoor gezorgd dat “traveling” ondertussen meer dan een hobby geworden is.

Maar mijn passies en interesses reiken verder dan IT en reizen en je kan mij gerust tevens een hobby-kok en hobby-schrijnwerker noemen.

Nu wil ik al deze passies en interesses inzetten bij de retreats die we aanbieden op onze inspirerende plek in Italië.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/wim-jacobs-5a37212 

Code: