Onze accomodatie

De woning bestaat uit een oud en een nieuw gedeelte.
De oude woning bevat o.m. 6 slaapkamers, een keuken, 2 badkamers en 3 toiletten. 
Het nieuwe buitenhuis bevat een badkamer met toilet en een moderne inloopdouche, een berging en een grote leefruimte met keuken, aparte eettafel en zithoek.

Slaapkamers

Badkamers

Gasten

Toiletten

Keukens

Soggiorno - zithoek kamer

Deze kamer was de oorspronkelijke woonkamer en is nog steeds ingericht met zetels. Van de grote slaapbank kan zo een dubbel bed gemaakt worden. Deze kamer tellen we als 6de slaapkamer. In deze kamer is er ook een bureau, een room divider met heel wat leesboeken en toeristische informatie

Camera Verde - Groene kamer

Deze kamer, op de 1ste verdieping heeft een dubbelbed en kan niet opgesteld worden als 2 aparte enkelbedden. De kamer kijkt uit op de tuin. 

Camera Gialla - Gele kamer

Deze kamer, op de 1ste verdieping, heeft 2 enkelbedden, die ook als een dubbelbed kunnen opgesteld worden. 

Camera Vecchia - Oude kamer

Dit is een zeer ruime kamer van 7m-4m, en kan als familiekamer gebruikt worden. Er staat een dubbelbed en een slaapbank. Tevens kan hier nog een enkel opklapbed bijgezet worden. De kamer wordt vaak gebruikt als gezinskamer. 

Camera Catria - Kamer Catria

Deze kamer kijkt uit op Monte Catria, vandaar de naam. Heeft 2 enkele bedden, die ook kunnen opgesteld worden als 1 dubbelbed. 

Camera Nerone - Kamer Nerone

Dit is een grote kamer, genoemd naar Monte Nerone. Hier staat een dubbelbed en een volwaardig enkelbed (niet te zien op deze foto). 

Binnenkeuken

De keuken in de oude authentieke woning is een volwaardige keuken, net zoals de keuken in het nieuwe buitenhuis. In deze keuken ligt ook een wijnvoorraad, die ook door onze gasten mag gebruikt worden, er hangt een prijslijst van de verschillende wijnen die daar voorradig zijn. In deze keuken is er ook een vaatwasser. In de berging van deze keuken, de bijkeuken, staat een wasmachine en een toilet.

Buitenhuis - Cucina Esterna

Het nieuwe buitenhuis is gelegen in het midden van de tuin en heeft een keuken (niet te zien op deze foto), een eethoek en een zithoek. Tevens een berging en een volwaardige badkamer met toilet en inloopdouche. In deze keuken staat een grote  ijskast/vriezer combinatie. 

Inkomhal - Apotheek

In de inkomhal staat een houten bak met speelgoed voor kleine kinderen. Tevens een hal kast die voorzien is van een basis huisapotheek. Onze gasten mogen die gebruiken. Er zijn steeds pijnstillers, motilium, immodium en wondverzorging aanwezig. Dat moet je alvast niet meesleuren. 

Code: